søndag 16. februar 2014

Vinterglimt

Jo, her i Norge er det vinter, men i Trøndelag ingen snø å leke med! Så da er det gøy å leke på en større lekeplass ved en av skolene i nærheten. Bortsett fra at det er mildere her, så er det jo sånne tørre vintre vi er vant med fra Mongolia.
Samuel er med på Maks-klubb på bedehuset, og der får de både høre om Jesus og leke og lage flotte ting. Samuel var glad for å gi meg denne kaka som han hadde pyntet og gjemt i fryseren til morsdagen!
Solveig kom selv på at hun kunne lese for Signe her en kveld! Sakte men sikkert blir lydene til ord og setninger, og lillesøster lytter tålmodig - en stund i alle fall!
Vi var på besøk hos min farmor Solveig i Trondheim, og hun er så fantastisk med barn. På morsdagen var vi en stor gjeng samlet og spiste kake på Zion, der hun bor i egen leilighet. Kjekt å treffe slekta!
Dagens glimt fra skogen - vakkert, selv om det mangler snø. Så får vi se om vi får sjansen til å bruka skia noe - underlig vinter. Var fint å være med på møte på bedehuset i dag - fint å minnes på hvor fantastisk Bibelen er, Guds Ord er virkekraftig! Og så viktig at vi leser det som Gud Skaper hadde tenkt å fortelle oss!

Ingen kommentarer: