torsdag 29. august 2013

Hus og pus

Her er vårt nye hjem! Da Bjørn Olav fikk jobb på St.Olavs Hospital i Trondheim, åpnet muligheten seg for å bo på Stjørdal. Vi kjøpte bolig før vi flyttet fra Mongolia, og overtok huset for en måned siden. Spesielt Samuel er glad for at vi har rips i hagen, og går stadig på baksiden og plukker litt.
 
Både jobb og kjøp av hus oppleves som en stor gave fra Gud! Og det er utrolig godt å bo i samme by som mine foreldre, etter 4 år ute. Om Gud vil, håper vi å reise ut igjen om 2 år.

Solveig har begynt i 1.trinn på Fagerhaug Kristne Skole, og Samuel i 4.trinn. Idag var de ut på tur med skolen, og kom fornøyde og glade tilbake. Kjekt var det også for Solveig å ha besøk av ei fra klassen idag, og hun var så god til å bygge lego at til og med Samuel ble imponert.

En pus har vi også skaffet oss, en voksen katt som trengte et nytt hjem. Mons, som den heter, er meget populær og sprer mye glede!
Signe er hjemme med meg om dagene, og hun er glad i pusen. Vi følger Samuel og Solveig til bussen om morgenen, og er så ute og leker litt. Om dagene prøver jeg å få pakket opp enda flere av alle eskene som står i garasjen, og ellers å kjøpe inn forskjellig som trenges i huset. Tar lang tid å komme i orden! Neste uke skal jeg begynne med språkstudium, en dag i uka. Mormor har tilbudt seg å passe Signe da. Gleder meg til å komme igang med det, så jeg ikke glemmer språket jeg har studert nå siste året. 

Ingen kommentarer: