lørdag 22. juni 2013

- inn for landing

 
Inn for landing i Norge betyr litt forskjellige praktiske gjøremål, og vi har fått unna mye denne uka. Som for eksempel å ta turen alle 5 til et kontor i Trondheim og få registrert at vi nå skal bo her. Bjørn Olav var og en snartur innom sin nye arbeidsplass, St.Olavs Hospital, og litt shopping og is ble det også tid til.

 På torsdag var vi på Fagerhaug Kristne Skole, der Samuel og Solveig skal begynne til høsten. Solveig fikk treffe sin lærer, Sissel, og også besøke de som nå går i 1 trinn og spiste matpakka si med dem.
Samuel skal begynne i 4.trinn, og fikk treffe læreren og klassen sin noen timer. Han gikk i den klassen en kort periode på våren 2011. I friminuttet spilte han stor-sjakk med noen gutter.

I går var vi på besøk hos noen gode venner, og de hadde både pus og kaninunger.

Trivelig å treffes etter 2 år. Jammen har fadderbarnet mitt blitt høyere enn meg!

Min farmor Solveig er 90 år, og er ei fantastisk dame. Da vi tok avskjed for to år siden sa vi at vi treffes uansett igjen, enten på jorda eller i himmelen. Så fikk vi treffes igjen - på jorda! Som farmor sa i dag: "Det er som et eventyr, at du er tilbake." 
 
Disse første dagene blir i grunn som et eventyr: først å få treffe våre kjære, og så se alt det grønne her, alle store husene, bilene som stopper for fotgjengerne, spise laks og rømme og ostepop. Litt mindre eventyraktig var tannlegeregninga mi...Men godt å få fiksa tennene!

1 kommentar:

Anonym sa...

Velkommen til Norge, til Stjørdal, -og etter hvert; til nabolaget! Så kjekt at dere har "fått" hus her! Ønsker dere en god sommer og gode overganger i alle sammenhenger! Mye forandringer for små og ganske store og store vil jeg tro! Edel