fredag 29. mars 2013

Påskekalender

Dette året har Samuel og jeg laget en påskekalender, kinderegg kan brukes til så mangt! Jeg så noe lignende hjemme hos våre tidligere naboer, og hadde lyst å lage en hjemmelaget verson. Vi tok 12 kinderegg vi hadde lagret, og Samuel og jeg leste sammen i en barnebibel og fant ut hvilke ting vi kunne putte oppi som hadde sammenheng med påska.

Så har barna byttet på å åpne kindereggene, og så har vi lest det aktuelle fra barnebibelen om hva som skjedde. Fin måte å minnes det store som Jesus har gjort for oss, for at vi skulle bli frelst! Idag har vi hatt ei lita påskestund bare sånn her hjemme i stua, og da sang vi blant annet en sang som Signe er blitt glad i: "På Golgata sto det et kors" Har lyst å dele den sangen med deg!
 
På Golgata sto det et kors, Jesus hang på det korset.
I hagen var det en grav, Jesus lå i den graven.
Men korset er tomt, graven er tom,
Jesus sto opp og han lever!
 
Det var mine synder han bar, da han hang der på korset.
Han seier vant ved sin død, og han oppsto fra graven!
Men korset er tomt, graven er tom,
Jesus sto opp og han lever!

Påskesnø har vi ikke noe av her i Khovd, men sol og varmegrader er helt greit det og! Samuel hadde så lyst å grille pølser, så da tente vi bål og grillet pølse på bålplassen vår her i "hashaen". På søndag skal vi feire Jesu oppstandelse i Bayariin Medee kirka, Bjørn Olav er spurt om å tale da. Riktig god påske til deg som leser bloggen!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Flott ide med påske-kalenderen!!
Bestemor på Birleland

Englemor sa...

Forsinket god påske til dere også! Vi har også en slik påskekalender liggende, men fikk ikke brukt den i år ettersom vi var borte. Kom hjem langfredag og har brukt påskehelga til å komme i tidssone-rytme igjen. Ønsker dere en flott vår!