mandag 10. desember 2012

Advent

Advent er ei fin tid! En av vaktene på NLM hadde innflyttingsfest i nytt hus, og inviterte alle NLM-ansatte til lunch en dag. Skikkelig festbord!
Trivelig besøk av en gjeng fra Danielsen Ungdomsskole i Bergen for en stund siden. To elever og to lærere som fikk se hva pengene de samler inn til NLM i Mongolia blir brukt til.

 Jeg ble så inspirert av "Englemor" sin blogg, så jeg hadde et lite juleverksted for meg selv her en kveld når barna hadde lagt seg og laget noen julegaver til naboene.
 Pepperkakehusene ferdig pynta!
Sist uke hadde vi besøk av David som er en av NLMs utsendinger bosatt i Ulaanbaatar - Signe nyttet stadig sjansen til å sitte på fanget. Ellers har Samuel vært flere ganger med skolen på skøytetur til Har Us Nuur, og de hadde juleverksted sist fredag. Da har de vært en stor gjeng, for noen amerikanske misjonærbarn har også vært med. Fortsatt god advent!

2 kommentarer:

Englemor sa...

Så fine lykter du laget, Åshild! Kjekt å være til inspirasjon :-) Ønsker dere alle ei flott adventstid, smågaver og julekort er straks underveis!

MadebyElKi sa...

Hei til gjengen på juleferie! Ønsker dere fine og gode feriedager, og en riktig god jul! Alt godt for det nye året til store, litt store og den lille sunshine! Veldig kjekt å følge bloggen deres!