søndag 19. august 2012

Ny ettåring!

Samuel viser fram firfisla si til den nye ettåringen som er kommet til Khovd! Hun heter Kristin Lien, og skal jobbe her det neste året. Som jeg nevnte på bloggen i juni, var vi redd for at vi ikke fikk ettåring til Khovd. Iallefall ikke før lenger utpå høsten. Men nå er hun her, før skolen starter. Takk til deg som var med å be om dette! Hjertelig velkommen, Kristin!

Vi var samlet alle utsendingene til familiemøte hjemme hos oss i ettermiddag - med små og store er vi 17 i alt. Vi sang og ba sammen, og fikk høre til åpning fra det som står i Daniel 9,8-9. Det stemmer for oss idag også: Vi har syndet mot Gud og gjør gale ting, og må skamme oss. Men Gud vil vi skal komme til ham med det: For hos vår Gud er det barmhjertighet og tilgivelse. Til andakten fikk vi se oppi ei stor kjøkkenskuffe - mange forskjellige redskaper. Gud vil forme og bruke oss til sine redskaper, slik at flere får høre om Jesus. Men som i kjøkkenskuffa trenger Gud mange ulike redskaper, og utruster oss kristne på forskjellig vis. Så var det tid for bordverset og kaffe-kveldsmat, og lek og prat.

Tidligere idag var vi på mongolsk gudstjeneste i Bayariin Medee-kirka, og godt også å kjenne fellesskapet med de mongolske kristne. Ei ung jente gikk fram under vitnemøtet og ba om forbønn. Mellom at hun tørket tårer fortalte hun at hun skal flytte på fredag til nabo-fylket og studere medisin. Hun er ei flott jente som har gått trofast i kirka og vært søndagsskole-lærer. Nå er hun spent på å flytte til en ny plass der det er veldig få kristne, og hun ikke kjenner noen. Hun fortalte at hun har fått vite om ei lita husforsamling der hun tenker å delta. Vær med å be for henne! Ei som var i  kirka for første gang idag var ei jente som går i 10. kl. Hun ønsker ikke gå fortapt, men ønsker å nå himmelen, ble det fortalt. Derfor har hun bestemt seg for å begynne å gå fast i kirka, sammen med lillesøstera si.  Så fint! I det siste har det vært få på møtene i kirka, men idag var det flere som kom og det var gledelig. Kirka og lederne her trenger din forbønn!

Velsignet søndag og ny uke! 

 

 

Ingen kommentarer: