lørdag 25. august 2012

En drøm har gått i oppfyllelse!

Vi har fått flunkende ny skole i Khovd! Alt var klappet og klart til skolestarten som var på onsdag, og vi gleder oss over denne drømmen som har gått i oppfyllelse! Den Norske Skolen i Khovd har tidligere hatt lokaler i en leid leilighet i ei gammel "russerblokk". Jeg fikk tatt et glimt i dag av rektor Kjetil med de fire skoleelevene utenfor skolen. I tillegg underviser Rita og ettåringen Kristin, så de er et godt team der! Idag var skolen på utflukt til et fjell ved flyplassen og etterpå dro de ned til elva og badet i finværet.

Glimt fra bygginga i midten av juni. Til høyre ser en NLM-kontoret.

Utsikt fra huset vårt til bygginga, med NLM-kontoret bak. Skolen ligger på tomta som NLM har. En gammel lagerbygning som knapt var i bruk ble revet, og vips ble det plass på egen tomt. Tomteprisene har gått i været i det siste, så mye penger spart på det.

Jeg må bare vise dere litt bilder fra inni skolen - det er blitt så flott! Her er hovedklasserommet.

Et litt mindre klasserom som også er bibliotek, med en populær kasse med utkledningsklær.

Lærerrom, der rektor er i innspurten av arbeidsdagen. Kjetil har virkelig stått på i denne prosessen med ny-skolen.

Her skal det bli gøy med skolekjøkken etterhvert! På første skoledagen bakte elevene boller som de delte ut til de ansatte på NLM-kontoret.

De som har vært på doen på "gamleskolen" vet å sette pris på denne WCen!

Storrommet - som også kalles treningsrommet. Her kan vi boltre oss i vinter når kulda setter inn! Et flerbruksrom der en også kan ha større samlinger. Vi er stolte av den nye skolen vår, og takker Gud for en så tjenelig skole som vi har fått! Så skal vi feire åpningen av ny-skolen senere i høst når vi får storbesøk av de andre NLM-utsendingene fra Ulaanbaatar.

 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Gratulerer med nyskolen! Vi var så heldige at vi fikk se den ferdig! Så også den store innsatsen rektor m flere gjorde for å få på plass innredning og bøker! Imponerende!
Gud velsigne dere alle i det nye skoleåret! Hilsen mormor og morfart

Anonym sa...


Det gledet en gammel lærer å se den nye,tjenlige og flotte skolen.
Gratulerer!
Fyll den med trivsel og god læring!
Bestemor på Birkeland.