fredag 11. mai 2012

Storsamling

183 - Kopi

Idag var jeg invitert på en storsamling her i Khovd. Helseprosjektet “Strenghtening Primary Health Care” som NLM har drevet er inne i sitt femte og siste år. Sluttrapporten skrives i disse dager og hovedpunktene ble idag offentliggjort på dette “Sluttrapportmøtet” i Khovd Teater.

082

Helseprosjektet er drevet i samarbeid med Mongolske myndigheter på lokalt og nasjonalt plan. Representanter fra helsemyndighetene i de tre fylkene prosjektet har hatt sitt arbeidsfelt var tilstede (Bayan Ulgii, Khovd og Gobi Altai). Guvernøren i Khovd kom også.

149

Bjørn Olav informerte om det nye helseprosjektet som er i planleggingsfasen: “Strenghtening Primary Health Care 2”. Søknad er sendt til Norge for dette nye prosjektet.

165

Fra teateret sin side fikk vi en flott forestilling med mongolsk sang og dans, før vi gikk til offisiell middag.

188

Nydelig mat der på “Winners”, og her var det også taler og gaveutdeling til samarbeidspartnere. Artig for husmora og få være med på en sånn dag!

197 - Kopi

Bjørn Olav fikk en gledelig overraskelse da han ble kåret til “Æresborger av Khovd fylke”. Så nå kan han ta bussen gratis og dusje gratis på de offentlige badene!

3 kommentarer:

Margrete sa...

Gratulerer Bjørn Olav! Godt gjordt å bli æresborger av Khovd fylke. Det er eit viktig arbeid de står i.
Ønsker dåkke alt godt vidare.

Anonym sa...

Gratulere til han som kan ta bussen gratis ,og dusje gratis i offentlige bad! Birkeland hilser.

Anonym sa...

Gratulerer, Bjørn Olav!
Hilsen oss som er samlet i
Kristiansand