søndag 29. april 2012

De første skrittene

067

Her på torsdagen tok Signe på 10 og en halv måned sine første vaklende skritt! Hun er en aktiv jente og har vandret rundt bord og stoler noen måneder. Bildet er fra idag, og hun har også stabbet bort til Samuel og Solveig – til stor glede for storesøsknene.

062

Fredagen ringte jeg på en snekker og spurte om han hadde anledning å komme bortom en tur. Ja, han kunne komme i 12-tida. Så forklarte jeg med bilder av trappegrinda hos min bror Tormod og noen enkle skisser hvordan en trappegrind skal være. Neste dag kl 11 står han på døra med ferdig produkt! Riktignok måtte han heim og justere noe, men grinda var montert på noen timer senere. Imponerende!

Lettelse å få den på plass, for Signe elsker å klatre i trappa. Spesielt greit å ha den der nå når Bjørn Olav blir borte på reise til Ulaanbaatar og Bayan-Ulgii denne uka. Vær gjerne med å be for turen.

061

På lørdagskvelden fikk vi deilig pizza hos nabo Anna Tørset, og det vanket også sjokolademusse og vaniljesaus! Anna har bare igjen en uke av sine to måneder som lærervikar her på Den Norske Skolen, skal si tiden går fort.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Heia Signe, jamen har du det travelt med å komme deg fram i verden! Du er kanskje ikke så glad for den fine grinda, du?
God tur til deg, Bjørn Olav! Hilsen mormor/svigermor

Ove Sandvik sa...

Kjempetrivelig å lese og se. Hilsen en stolt gufar!!

Anonym sa...

Gratulerer Signe :) Ikke verst å lære å gå så tidlig.
Blir vel kjekt med trappegrind no ja!
Klem Nina