fredag 13. januar 2012

Januar

001

Dette er den kaldeste måneden i året for mongolerne, så nå fyres det! Her i huset fungerer sentralvarmen utmerket, så vi lider ingen nød. Kjempekaldt er det ikke enda, kanskje 30 minus på natt og ca 20 på dagen. Batteriet i temperaturmåleren vår trenger å byttes, så det er litt gjetting.

002

Hverdagen går sin gang- jeg studerer litt mongolsk en gang i uka. Sist inviterte jeg språklæreren heim, for å forklare i praksis hvordan en baker sjokoladekake. Det var nemlig leksa å skrive en oppskrift. Signe våknet etterhvert og satt og fulgte med. Resultatet smakte godt!

002

Hurra for Doogii! Hushjelpa vår hadde nettopp bursdag og vi ba heim familien hennes til en liten feiring. Festlig kveld med pizza, kake og “Ticket to ride”-spill.

004

Trampolina er i bruk tross kulden – med flere lag ullsokker går det bra å hoppe en stund iallefall. Her har Solveig fått med seg pappa`n sin, og det er veldig stas.

005

Signe har begynt å krabbe nå og saumfarer under bordet etter spennende smuler. Solveig og nabojenta er glad i å tegne, det produseres mange kunstverk om dagene. I kveld var Samuel og de andre skolebarna på “spillkveld” hos ettåring Sondre, og en meget fornøyd gutt kom hjem etter å ha spilt “Ticket to ride” for første gang.

Ingen kommentarer: