mandag 26. desember 2011

God jul!

088 - Kopi

Vi vil ønske blogglesere god jul her fra Mongolia!

006

Bittelille-julaften hadde vi NLMs julefest for ansatte. God mat, lek og moro! Smelle-ballongleken slo godt an!

016

God mat, lek og moro! Jeg og hushjelpa vår Dolgor samarbeidet om en andakt, kjekt å få dele evangeliet med disse som jobber i NLM her i Khovd.

050

Lillejulaften med pynting av tre er og et høydepunkt! Lille Signe er i lekegrinda bak der. Hun elsker å spise på ulovlige ting og tang, og nå får hun gjerne tak i dem også…

084

Signe betrakter omgivelsene på julaften, om det er noe å putte i munnen! Hun ruller rundt alle veier, og skyver seg tilbake og i det siste kommer hun seg litt framover, og står på alle fire.

Strømmen gikk da vi skulle til å åpne pakker, og med hodelykter og tente lys både her og der gikk vi løs på pakkehaugen. Men sjarmen med tente lys forsvant etterhvert, det er jo greit å se skikkelig hva en får! Så da fikk vi vakta til å sette på aggregatet.

Photo0238

Vi feiret Jesus sin fødselsdag med julegudstjeneste i kirka på 1. juledag. Bjørn Olav talte om “Livet og Lyset” , med tolk, og det var så flott å se at mange kom som ikke hadde vært innom på lenge. Etter gudstjenesten ble benker og bord omrokkert, og et festbord ble dekket med mye godt.

108

“ - halleluja, hallelujaaaa!” Juletregang hos naboene Jonasmo idag, og nydelig middag og kaffemat og trivelig prat.

3 kommentarer:

Englemor sa...

Så kjekt å se hvordan dere hadde det i jula. Ingenting å si på kosen, ser det ut til! Ønsker dere et velsignet 2012 :-) Klem fra hele gjengen her (som nå begynner å bli friske etter hver sin runde med omgangssyke i juledagene...)

Anonym sa...

Godt å se at dere har fine juledager! Her i Kr.sand har vi kost oss sammen, at det regner og blåser betyr ikke så mye når vi koser oss inne!Tenker på dere!
Klem fra alle v mor Åse

Nina Rigmor sa...

God Jul til dere også. Ser ut som feiringa var vellykket.
Vi har kosa oss og det har vært ei rolig og fredlig julefeiring hos oss.
Kos dere i nyttårshelgen også. Klem