torsdag 20. oktober 2011

Noen inne-dager

Photo0189

Det har blitt noen inne-dager på Solveig, litt feber og hoste er årsaken. Så da må vi finne på noe gøy inne. Telt i stua, bordet fullt av fargestifter, malerskrin og Solveigs utallige kunstverk. Onsdager har storebror fridag, så da laget vi kake sammen. Kjekt å ha i fryser`n. Tenkte at Signe skulle sove, men det gikk hun ikke med på, så da fikk hun være med i bakeklubben hun også. Greit med stort kjøkkenbord!

Photo0194

Signe er den beste til å vekke skolegutten Samuel! Når hun pludrer på siden av den sovende storebroren blir han plutselig lys våken. I dag hadde de svømming på skolen, og det var også barnelag hjemme hos familien Jonasmo i ettermiddag. Vi var og invitert der til kveldsmat hele gjengen på tunet, men vi jentene her gikk glipp av det. Solveig var ikke så sprek på kvelden. Men vi koste oss med vafler og film fra da Samuel var baby.

Photo0196

Årets siste blomsterbukett? Lenge siden vaktene sluttet å vanne bedene, men det har ikke vært så mange frostnetter enda. Ikke verst å plukke blomster 20 oktober…Ellers snakker vi med Bjørn Olav på telefonen, og spesielt Solveig synes det er stas. Han har det bra på tur, kommer etter planen hjem om 2 dager.

Ingen kommentarer: