fredag 7. oktober 2011

Asia-samling

IMG_3148

Mye har skjedd siden sist jeg skrev noen ord på bloggen! Samuel og jeg har hatt en runde med luftveisinfeksjon og høy feber, og uka etterpå var vi på tur til Ulaanbaatar og Terelj. Der hadde vi flotte dager sammen med andre NLM-utsendinger fra Asia. Vi var en god gjeng samlet og mange barn! På bildet sitter Solveig sammen med Emma-Sofie og Filip.

IMG_3140

Glimt fra bønnevandringen på søndagsmorgenen.

P1030252

Det var et hektisk og interessant program fra morgen til kveld på Asia-samlingen. Barna hadde eget opplegg. På søndag fikk vi tid til å være litt turist og Samuel red på kamel for første gang.

P1030262

Høsten er kommet og nydelige farger på trærne.

073

Firfirslen “Superrasken” ble sluppet ut før vi reiste til Ulaanbaatar. Den spiste “ny-smekka” svarte husfluer fra hånda og gravde i sanda der i boksen sin. Men nå minker det med fluer, så da var det best å slippe den ut…

IMG_3132

Vi hadde stor-besøk fredag for 2 uker siden: Helseprosjekt-staben fra Gobi-Altai, Khovd og Ulaanbaatar var på middag. De ville gjerne se Signe og gi gaver. Lederen i helseprosjektet, Amraa, hadde en liten tale til oss – gode ord som varmet hjertet!

Ellers har strømmen kommet og gått mye i det siste. Heldigvis rakk jeg å steke brødene idag før strømmen forsvant igjen!

2 kommentarer:

Ingeborg sa...

...ja varför ha en flugsmäck, när man kan ha en firfisle?

Anonym sa...

Godt du klamra deg godt fast, Samuel! Hilsen mormor