tirsdag 10. mai 2011

En ny fetter!

I går ble Henrik født! Og Samuel og Solveig har fått en ny fetter! Vi vil gratulere Tormod, bror min, og Marianne så mye med tredjemann, og vi er takknemlige for at alt gikk fint. Selv om vi er langt unna Kristiansand så har vi feiret Henrik i dag med jordbær og bløtkake. (Bare de som bor i Khovd vet hvor mye vi setter pris på sånt!) Noen synes fortsatt sjokoladen er mest fristende...
På Stjørdal er sommeren kommet, og de siste dagene har det vært langt over 20 varmegrader. Blomster og blad spretter ut i en fart. Klokka er nå åtte om kvelden, og enda er det 22 gode grader.
Morfar foreslo å sette opp telt i hagen og overnatte. Samuel syntes det var en super ide! Så nå har både Samuel og Solveig lagt seg ut i teltet, pysjen er på og tennene pusset. Bra at morfar fikser med sånt - jeg kunne ikke tenkt meg å sove i telt for tiden. På onsdager har Samuel fri fra skolen, så det passet godt at det er fri i morgen. En får nytte anledningen når sommeren er her!

3 kommentarer:

Nina Rigmor sa...

Gratulerer som tante igjen- så koselig! Spennende å høre hvordan det gikk med overnattinga i teltet!

Lunettes de soleil Chloe sa...

so nice,thank you

Ingeborg sa...

Tja, maten som man inte får tag på här klarar man sig ändå väldigt bra utan...men människorna däremot...om mindre än en månad kan jag hålla om min familj igen! Det är lycka!...och det är det mest saknade i Khovd! :)

Kram på er!