onsdag 27. april 2011

Sprellemann og kvinneforening

I går hadde Samuel sin første dag på Fagerhaug Oppvekstsenter, og det var alle tiders! Han er nå blitt elev i en klasse på 12 elever der 1.og 2.trinn er sammen. Både lærere og elever tok imot Samuel på en flott måte, og han ville helst ha vært på skolen i dag også. Men på onsdager er det fri. I samfunns- og naturfagtimen hadde de om kroppen, og laget sprellemann.
Fagerhaug er en kristen grunnskole på Stjørdal, nærmere bestemt på Skatval. Vi er glad for at Samuel kunne komme inn som elev sånn på slutten av året, og er glad for den varme velkomsten!
Skolen har masse uteareal, der elevene kan boltre seg i friminuttene. Det meste vises ikke på bildet. I friminuttene sprang Samuel ut med de andre i klassen, og hadde ikke behov for å vente på mamma som var bak i kulissene denne første dagen. "Har du det artig, Samuel?" hørte jeg en gutt i klassen spørre da de var på vei inn etter et friminutt. Ja, det hadde han. Så i morgen skal jeg bare kjøre han til skolen, og så hente han når dagen er ferdig. Det mente han går bra, og det tror mamman også!
I går kveld var jeg med mamma på kvinneforening, og det er rørende å treffe vårt støtteapparat! De ber trofast for oss, og bare Gud vet hvor utrolig viktig det er!

Ingen kommentarer: