tirsdag 5. april 2011

Så var vi fremme

058

Etter 24 timer på reisefot landet vi på Værnes og ble tatt imot av mormor og morfar på flyplassen i går kveld! Kl 4 natt til mandag startet reisen ut til flyplassen i Ulaanbaatar, og derfra via Beijing og Copenhagen til Værnes. Reisen gikk bra, alt var i rute. Takk til deg som var med å ba for turen vår.

Bjørn Olav hadde bestilt rullestol til sin gravide kone på flyplassene, så da kom vi oss greit fram gjennom de lange hallene. På den 10 timer lange flyturen fra Kina til Danmark hadde de videoskjermer på setene, og barna fikk artige leker, bla prinsessekrone til Solveig. Solveig ville at jeg skulle prøve den også, og selvsagt var det en flyvertinne som akkurat da kom og skulle spørre meg om noe. Jeg skjønte først ikke  hvorfor hun smilte så godt, men sekunder etterpå husket jeg hva jeg hadde på hodet…

061

Fantastisk godt å komme fram! Over 2 år siden sist vi traff mamma og pappa! Igrunn føles det ikke som såå lenge siden. Takket være Skype har vi kunne prate med video, og det har betydd mye for oss. Dukkevogga mi ble populær å legge “pusene” i.

062

Samuel og Solveig har vært ute og lekt med mormor, og ellers var det mange leker som lå klar på stua da vi sto opp i morges. Samuel var også med mormor på butikken. Nammis å få laks til middag idag! Så gjenstår bare å komme på rett kjøl med å snu døgnet. Nå når barna sitter og ser Donald kl 18 er klokka i mongolsk tid allerede 12 på natta. Ikke så rart om vi er litt trøtte…

3 kommentarer:

Nina Rigmor sa...

Så herlig at dere er på trøndersk jord! Helt rart å tenke på at dere er her no!

Ove Sandvik sa...

Velkommen til Norge! Godt at turen gikk bra! Hilsen Ove

Anna Tørset sa...

Godt at turen gikk fint. Kos dere på Stjørdal. God tur til Samuel og Bjørn Olav når dere skal ut på togtur. Anna på gjestehuset i UB.