torsdag 14. april 2011

Levende blomster og katter

Ute og handle med mormor er avslappende greier! Nydelige levende blomster på butikkene her i Norge. I Khovd finner en ikke det, men jeg hørte rykte en dag i mars at en butikk hadde fått inn levende blomster. Språklæreren min skulle kjøpe blomster til sin eldre mor på "eldredagen" i Mongolia, og hun vurderte litt å kjøpe levende blomster. Men hun trodde at moren ville syntes det var merkelige greier, og de varer jo så kort! Så det ble visst stoff-plastik-varianten dette året også. Når det er sagt, så har vi masse blomster i hagen vår i Khovd på sommeren - de gror godt i solskinnet med rikelig vanning.
Levende pusekatt er det helt store for vår lille prinsesse. Begeistringen er ikke gjensidig for kattene i nabolaget her, og de springer unna bare de ser Solveig. Men i dag var vi hos noen gode venner som har kattepuser, så det var stas å springe rundt i huset etter den nydelige "leopard-katten". Pinnedyr og fisker var det også, og masse bamser og prinsessekjoler! Og jeg kunne nyte livet i sofakroken med en tekopp...Takk for en avslappende ettermiddag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Fortsatt koselig å lese bloggen din, Åshild. Dere koser dere, både Solveig og du. Godt å omsorg og hjelp av mor og far, tenker jeg.
Anna.

Nina Rigmor sa...

Å det var nå så koselig å ha dere på besøk, til og med pusen likte å få oppmerksomhet tror jeg!