lørdag 12. februar 2011

Mennesker en møter på veien

008

For noen uker siden nevnte min språklærer at hun også hadde startet å undervise ei dansk jente i mongolsk. Det er ikke så mange skandinaver her i Khovd akkurat, så da er det gøy å treffe de som er her. Via læreren fikk vi kontakt, og det var kjekt at de kom innom av og til. Stas for Samuel og Solveig også det. Thea jobber for speiderbevegelsen et halvt års tid, og driver opplæring av nye speiderledere med god hjelp av mongolsk tolk. Nå har hun dratt videre og skal farte rundt på landsbygda et par måneder. Cecilie var her på besøk og er nå avgårde til nye steder i verden. Så de to har vært et trivelig innslag i hverdagen her, ønsker de alt godt videre i livet!

012_2

Noen små-glimt: Solveig med sin nystrikka kjole fra bestemor Gerd! Papirdukka hun holder har blitt populær i det siste, men nå er den inn til reparasjon. For hun kom på at hun skulle vaske papirdukka, med det resultat at hodet falt av! Men vi skal vel få fiksa den på et vis.

pic 045

Tilslutt vil jeg ønske dere en fin dag i morgen – morsdag og greier! Her hjemme tenker vi å starte dagen med frokost på senga, selv om mannen i huset er borte skal vi da få til det! Etter kirka er vi bedt på riktig festmiddag hjemme hos Anna, da skal vi få pinnekjøtt fra Norge. Nammis!

Ingen kommentarer: