fredag 4. februar 2011

Fornøyelse og fordøyelse

018

Dagen i dag har også vært en fornøyelse, selv om en merker at fordøyelsen har fått litt for mye å jobbe med. Vi meldte avbud på det tidligste av dagens besøk, og hadde en rolig og god formiddag med for oss normal kost.

Til lunch kledde vi oss opp i våre drakter og dro på besøk til en familie som betyr mye for oss. Familien til vår kjære dagmamma og hushjelp Dolgor. Deretter gikk turen til hennes skjønne bestemor og vi var også tilslutt på besøk hos hennes tante. Og alt gikk så fint også idag. Vi forsynte oss bare litt mer forsiktig av matfatene.

“Bestemor fortalte oss at hun ønsker dere kan lese fra Bibelen og be mens dere er her” ble vi fortalt da vi satt i den lille, varme geren til “emee”, bestemor. Du kan tro vi ble glade! Dolgor var forberedt og hadde tatt med seg sin store mongolske bibel.

Først sang vi sammen om “Gud som elsket verden så at han gav sin eneste sønn, for at hver den som tror på Ham ikke skal gå fortapt men ha evig liv. Av kjærlighet gav han sitt liv på korset for oss. Ved Hans kjærlighet er jeg frelst, derfor kan jeg ikke annet enn å elske min Gud.” Bibelord ble lest, og evangeliet forkynt til lyttende ører. Deretter hadde vi en bønnestund.

Ja, det var en herlig stund! Vær med å be om at det gode budskap om Jesus må nå hjertene!

1 kommentar:

flagstang sa...

Lovelly spot. Nice to be around.!!