tirsdag 11. januar 2011

Hjem, kjære hjem

169_2

Vi landet i Mongolia sist torsdag, og jeg og barna reiste heim til Khovd nå på søndag. Bjørn Olav ble igjen i Ulaanbaatar for å jobbe en uke der. Her hjemme nyter vi å bo i et godt og varmt hus og å drikke varm kakao. Samuel har begynt på på skolen igjen og det er gjensynsglede med både lekene hjemme og vennene i nabolaget.

Januar er kaldeste måneden, og det ligger på 30 minus nå. Jeg har ikke helt oversikten på gradene, for måleren vår har klikka. Kanskje det ble for kaldt for den digitale duppedingsen? Har visst vært 37 grader, sies det. Solveig er ute og lufter seg en halvtime om dagen, og er begeistret over “nø” som hun kaller det.

Jeg har kommet igang med språkstudiumet igjen, og fant ellers til min store glede deilig, russisk sjokolade-is i butikken idag!  Takk for tipset, Ingeborg! Ennå har jeg ikke pakket ut av koffertene helt, og vi har noen “ferievaner” som må plukkes bort (smukken!) men det kommer en dag i morra også. Godt å være hjemme! Og enda bedre blir det når Bjørn Olav kommer hjem på søndag!

1 kommentar:

Nina Rigmor sa...

Borte bra men hjemme best.... Alltid godt å komme tilbake til gamle rutiner. Men det har sikkert vært super deilig å vært i varmere strøk, det hjelper litt når det blir 37 minus grader vil jeg tro:) her er det bare 5 minus i dag! Ha en flott dag kjære Åshild! Sebastian har nedtelling til mai han nå :)