torsdag 23. desember 2010

God jul!

 

IMG_1143

Så er det lillejulaften, og vi befinner oss faktisk i Thailand! Vi tilbringer nå oppspart ferie i Cha-Am, og det trenger vi mere nå enn på sommeren. Sommeren i Mongolia er jo bare fantastisk. Før vi reiste feiret vi norsk julaften heime i Khovd, så her er noen glimt fra vår lille-julaften og julaften!

023

Julekrybba er populær, figurene blir stadig beundret og flyttet på der inne.

028

Søsknene hadde et godt “teamwork” på pynting av juletreet. Solveig rakte julepynt til Samuel og storebror hengte opp. Så tok mor i huset litt utjevning av pynten til slutt…Stor stemning i stua hele dagen. Artig med de små som gleder seg over all ting og har store forventninger.

068

Samuel var godt fornøyd med å finne mandelen i julegrøten – og det uten juks! Etterhvert var vi klare for juleevangeliet og jule-middag.

084

Alle mann var så med å hente poser med julegaver og legge under treet, og Samuel leste ivrig på lappene. Her var det mye spennende!

126

Årets julebilde! Det er en liten i familien du ikke ser på bildet, for vi venter baby i midten av juni! Jeg er nå 14 uker på vei, og i god form. Så vi planlegger å dra til Norge først i mai, i god tid før fødselen.

070

Takk for at du besøker bloggen vår, og takk til deg som er med og ber til Gud for oss! Denne lille julepynten på kjøkkenbordet har minnet meg om å ikke glemme Jesus-barnet midt i selveste jula. “Du skal gi ham navnet Jesus, for han skal frelse sitt folk fra deres synder”, fikk Josef høre fra engelen. I takknemlighet for at Jesus har frelst oss har vi flyttet til Mongolia, og ønsker å dele det gode budskap om Jesu frelse videre.

Vi vil ønske dere en riktig god feiring av Jesus sin fødselsdag!

4 kommentarer:

Rannveig sa...

God jul til dere, og god Thailandsferie! Der er det flott :) Og gratulerer så mye med tredjemann på vei :)

Anonym sa...

Vi ønsker dere en velsignet julehøytid og et godt nytt år! Gratulerer med babyen dere venter på :) Julehilsen fra Hanne og Martin med familie.

Englemor sa...

God jul i varmere strøk! Vi koser oss i Rogaland :-)

Nina Rigmor sa...

God jul kjære Åshild, kos dere i varmen!