onsdag 17. november 2010

Anna er her!

Bilde1636

Nå har Anna Tørset kommet flyttende til Khovd, og har allerede hatt 3 arbeidsdager på Den Norske Skolen vår her. Vi er glad for at du har kommet, Anna! På tirsdag hadde vi kosestund med vafler og gjester på skolen.

Bilde1635

Samuel igang med vaffelsteiking. Heldigvis rakk vi å steke vafler før strømmen gikk seg en tur…

003

Gjester denne uken var Margunn og Ingunn, som kom for å bli kjent med Mongolia og arbeidet NLM driver her. Så skal Margunn tilbake til Nordborg vgs og Ingunn tilbake til Val vgs og fortelle det de har opplevd. De har nemlig Mongolia som misjonsprosjekt på disse to skolene, og skal samle inn penger til NLMs arbeid her ute. Takk for besøket og lykke til!

Bilde1624

Tilslutt et lite mobilglimt fra en norsktime der Samuel jobber med oppgaver på Globalskolen. Han er blitt ivrig til å lese, og prøver seg stadig på bokstaver han kommer over i hverdagen. Men det er ikke like enkelt ved frokostbordet når han prøver seg på den mongolske melkekartongen. Det er rare bokstaver det! Så da er det likevel greiere å stave seg gjennom “Kosttilskudd med konsentrert fiskeolje og vitamin D+E” som står på trantablettesken!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hils Anna så mye! Globalskolen ser
artig ut, Samuel!Hilsen mormor

Ove Sandvik sa...

Takk for viktig påminning i Utsyn i dag, Bjørn Olav. Følger nøye med dere på bloggen og husker dere i bønn. Hils Ingunn hvis hun ikke har reist. God helg. Hilsen Ove