torsdag 17. juni 2010

Festivitas

370

I går dro vi på Stadion her i Khovd og fikk med oss en begivenhet. En “bair”, festival. Vi kom litt tidlig, så vi satt først en god stund nede med elva og slappet av, vasset i elvekanten og spiste lunch. Etterhvert som vi hørte musikken og skjønte at de kanskje hadde tenkt å begynne, så gikk vi inn på stadions-området. Taler, sang, folkedans, flotte drakter og tilslutt bryting var å se der.

371

Har du godt syn kan du oppdage Solveigs store trillevogn på bildet. Hun syntes det var godt å sitte inni den å få skygge. Men vi satt ikke så lenge i gangen der…

369

Med 30 varmegrader var det godt å trekke inn i skyggen av trærne som var der innimellom.

368 

Kjekt å ta en tur vi fire, barna, hushjelpa vår Dolgor og meg. Vi kom plutselig på at vi skulle få med oss dette, pakket sekken og tok taxi dit. Bjørn Olav kom vel hjem fra 6-dagers tur til Gobi Altai i går, godt å få hjem mannen!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Litt av hvert å oppleve for dere! Her i Trøndelag slipper vi å søke skygge mellom trærne for å kjøle oss ned, vi har ennå ikke hatt sommer, men lever i håpet om varme dager! Vi bruker ikke opp solkremen med det første, ifølge yr. Mor Åse

Anonym sa...

så godt å se at dere har sommer og sol, og koser dere ute. Det har vært masse fint vær her og , men den store sommervarmen har det ikke vært så mye av. Men jeg er fornøyd bare det ikke regner, for Jakob elsker å være ute. men vi koser oss, og har noen små utflukter her og der. Jeg skal sende noen bilder igjen.
Jarle ser på fotball VM, så jeg sitter på dataen...klem søs Solrun

familien bø sa...

Hei:)
Høres herlig ut med varme - her føles det som vinter innimellom enda :/
Olaus har besøk av Olaf i dag - de hilser begge til Samuel;)