lørdag 29. mai 2010

Sommer i Khovd

055

Idag var det 26 varmegrader her i Khovd, skikkelig sommer. Så nå var det på tide å finne fram sommertøy og å rydde bort ulltøyet. Løvet på trærne i Khovd har nå sprunget ut med ekspressfart, og gresset gror godt – på noen plasser iallefall. Bilder kan igrunn lure en litt… Idag oppdaget jeg iallefall at det nysådde gresset også har dukket opp.

Bilde1342

Vi var hele gjengen Sørhus ut og handlet idag, og tok også en runde innom markedet. Tenk at de har Rema 1000- poser med påskriften “De smarte sparer tusener” til salgs! Måtte jo bare kjøpe noen.

Bilde1341

Mye snedig å se på markedet, og vi fant da også det vi lette etter; sko til Solveig. Hvor lenge de varer er uvisst å si, men til en pris av 50kr pr par er det greitt uansett.

DSCF1366

“Blomst!” Solveig synes visst at de grønne spirene har blitt store. Hun er en trofast medhjelper når jeg skal vanne i bedene. Heldigvis vanner vaktene både plen, trær og blomsterbed hver kveld. De gjør en god jobb med det.

3 kommentarer:

Nina Rigmor sa...

Rema poser i Mongolia- ikke verst!! Ser dere har fått sommer, kor deilig det må være. Her må vi vel vente ei stund til det blir slike tempraturer.

Englemor sa...

26 grader hørtes fantastisk ut! Vi har hatt noen dager med opp mot 20 her på Vestlandet,óg, og da er ungene klar for stranda med en gang... Igår startet E og M offisielt badesesongen med 7 grader i vannet :-)

Mari Standal sa...

So koselig. Her også er det sommer. Begynde å bli ganske grønt også faktisk :D