søndag 4. april 2010

Påskeegg, påskemåltid og påskemøte

 

005

Vi har hatt fine dager her denne uken nå, med å få ordne i ny-heimen vår. Godt å komme i orden til påske. Litt duker, bilder og pynt har vi og funnet fram.

007 

Samuel hadde så lyst å male på egg, og det syntes også Solveig var gøy.

Bilde1259 

Nye utfordringer for Solveig med trapp i huset. Først ville hun ikke gå alene, men nå går eller klatrer hun alene i trappa. Iallfall noen ganger.

Bilde1262

Ut på tur med Solveig i vogna på markedet her i Khovd. Fikk tak i litt av hvert der, frukt, knagger, lyspærer, lappesaker. Trivelig å gå på markedet, selgerne er ikke masete og det er greit å komme fram med vogna. Endel kommentarer på at Solveig er “høørhung” (søt) og likner på ei dukke, blir det jo. De har veldig sans for barn.

004

Deilig vårvær ute nå, og Samuel har startet sykkel-sesongen. Fint å sykle på platten i hashaen, med støttehjul.

009

Påskebord hos naboene i går kveld med svensk “smørgåsstårta” og diverse godsaker. Legg merke til bordpynten sier jeg bare! Den ideen kan du lese mer om på Ingeborg sin blogg…

012

Påskemorgen! Frokost med grønne egg - skallet blir grønt når det kokes med løk. Maten gikk ned på høykant!

014

Vi feiret at Jesus har stått opp sammen med de andre i kirka. Fint med påskegudstjeneste i dag, og også møte som var på langfredag. Mange av de som går i kirka er nye, og har disse dagene for første gang hørt mer i detaljer om hva som skjedde i påska. Etter søndagsskolen var barna ute og lekte, de var mange idag. 

015

Solveig ville også være med, og stilte seg selv i rekken med de andre. Og da de skulle inn igjen, ble hun med ei jente inn og satte seg på fanget hennes. Litt overraskende, for hun har helst holdt seg litt på avstand når så mange barn er samlet.

020

Finner du Solveig? På denne festdagen delte de ut eple, kokt egg og godteri etter gudstjenesten.

Det er utrolig stort at Jesus har overvunnet døden, og har åpnet veien til himlen for deg og meg. Håper at Jesus får være din frelser og venn. Noen annen frelser finner du ikke, og ingen bedre venn! Riktig god påske!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Så koselig med glimt fra huset deres! Takk for kort skypemøte idag før vår frokost! Asbjørn Kval-bein har bebodd gjesterommet nå under påskemøtene. Mor Åse

Anonym sa...

Så kjekt å se fra huset deres! det så jo riktig så fint ut! Og fine påskebilder. Vi har vært hjemme og slappa av i ferien, og hatt påskemøter med Svein Anton Hansen. masse folk kom, så det var jo kjekt.
hører Jakob ligger og sparker i sengen nå, mens han venter på å sovne:)
solrun