mandag 26. april 2010

Grønne spirer

002

For den som ser godt etter, er vårens under begynt her i Khovd også. Da snakker vi ikke om snøklokker eller krokus altså. Men vi har små, nusselige gress-strå som stikker opp her og der. De er også fine! Ellers har vi planer om å plante solsikke, agurk og gulrot i vinduskarmen. Kjøpte frø her en dag, og gjødsel. Litt verre å finne god jord. Har fått tips om å hente jord fra elvebredden, og blande i litt sand. Jeg får vel ta sykkelen fatt en dag og hente litt, for Samuel gleder seg til vi skal plante. Idag var det faktisk 20 varmegrader på det meste, og imorgen er det meldt 24!  

2 kommentarer:

Anonym sa...

Vårlig her også, vi innledet verandasesongen i går med ettermiddagskaffe. Jakob koser seg med å rusle rundt i hagen, å leke med ball er favoritten. Vi har kost oss nå når vi har besøk, i morgen flyr de heim. Mor Åse

Rannveig sa...

Høres ut som det er mer vår i Mongolia enn i Namdalen for øyeblikket - herlig med over 20 grader! Vi hadde 15 pluss i går, og det var årets varmeste så langt. Vi våknet til hvit vinter i dag tidlig, men det forsvant heldigvis etterhvert, og nå er det hele 7 grader ute :) Vi gleder oss til litt varmere vær etterhvert! Ha en god dag hele fam!