søndag 25. april 2010

Før og nå

073 

Garasjen før…

041

- og nå! Flott, ikke sant! Vi har hatt det litt gøy med å diskutere den knallgrønne fargen, men den er allerede nyansert av støv til mer passelig farge.

002

Idag har vi hatt en fantastisk ettermiddag her i “hashaen”, 15 varmegrader, sol og vindstille. Vi tok fram turstolene og nøt varmen og kaffen i solveggen her på plattingen, mens barna sprang og lekte seg rundt omkring. Det vil si, Solveig satt mye i dissa og husket. “Fart!” er et ord hun har lært seg.

007

Det er stort å oppleve at det gode budskapet Jesus når til hjertene her i Khovd. Her er enkeltmennesker som kommer og hører budskapet om Jesus i kirka, og ønsker å følge Jesus. Guds Ord er virkekraftig – det er sikkert. Gud skaper troen på Jesus der han får slippe til. Vær med å be om at disse som nå har et ønske om å bli kjent med Jesus, blir frelst og grunnfestet. I Efeserne 2 kan vi lese om et “før og nå” hos mennesker også. Og forskjellen er større enn det garasjen her har gjennomgått! Se bare på vers 4-5, og tygg litt på det, et fantastisk vers:

“Men Gud som er rik på miskunn, har, på grunn av sin store kjærlighet som han elsket oss med, gjort oss levende med Kristus, vi som var døde ved våre overtredelser. Av nåde er dere frelst.”

Ingen kommentarer: