fredag 9. april 2010

Fargeklatt

Bilde1290

Igår var jeg og skulle levere gardinstoff til sying hos en sydame. Nydelig vær, nysnø som smelter og fukter jorda og mange mennesker som er ute og rusler i gatene. Jeg måtte bare ta bilde av denne fargeklatten i sentrum – bygningen kalles “Barnepalasset”.

Bilde1293

Liten,fin snarvei på vei hjem forbi teateret, med trær på begge sider. I kveld er kjøkkengardinene som sydamen sydde allerede på plass, og jeg er kjempefornøyd! Neste runde blir stuegardinene.

Bilde1283

Samuel og jeg hadde førskole på onsdag, og vi hadde med niste, bygget tårn, gjorde litt oppgaver, spilte spill og perlet nabbi. Og like før vi gikk ville Samuel skrive bokstaver på tavla. Til slutt var alle 28 bokstavene skrevet opp! 

Bilde1299

På torsdag lagde vi pannekakerøre, Solveig og meg. To Fjellhaug-studenter er på besøk i Khovd for tiden, og de spiste middag hos oss den dagen. Per Olav og Thomas ble også med på den norske bibelgruppa vi hadde på kvelden.

016

Fint å samles i bibelgruppa. Leste fra Romerne kapittel 6,1-14, samtalte, ba, og spiste kveldsmat. Ingeborg hadde ansvar for fikat denne kvelden. På norsk er vel “bevertning”, “kaffemat” eller “noe å bite i” uttrykk som nærmer seg. Men jeg har fått sans for det enkle ordet “fika”!

1 kommentar:

Nina Rigmor sa...

Solveig var utrolig lik deg Åshild på dette bildet ved kjøkkenbenken, minner meg om et lignende bilde jeg kanskje har sett av deg en gang?? Nusselig var hun iallefall.