søndag 28. mars 2010

Konferanseuke

Bilde1240 

Denne uka har vi vært i Ulaanbaatar på Misjonærkonferanse, og det er kjekt å få treffes igjen for både små og store. Konferansen var på NLM-kontoret, og vi bodde på gjestehuset som er i samme bygning.

084 - Kopi

Vi var så heldige at Undraa kunne være med på programmet for barna mens vi var på konferansen om dagene, selv om hun har fått en deltidsjobb. I tillegg var også Undraas søster, og Mari og Ingeborg i sving med opplegg for de norske barna. Barna stortrivdes med leking inne og utenfor gjestehuset, baking, maling, besøk til lekesenter, og de største var og på museumsbesøk. 

012 - Kopi

En av dagene hadde vi møte med noen av lederne i Baijeriin Medee-kirken, både fra Khovd, Ulaanbaatar og Darhan. Her har vi en liten pause, og jeg fikk lov å ta bilde - og også å legge det ut på bloggen.

024 - Kopi

Vi møtte også lederne i staben for helseprosjektet og sosialprosjektet som NLM driver, fra Khovd og Gobi Altai og Ulaanbaatar. Virkelig interessante dager! Besøk fra Norge dette året var Hjalmar Bøe og Knut Sigurd Woldene, og de delte Guds Ord med oss og var ellers med på forhandlinger og samtaler og sosiale begivenheter på kvelden. 

091

På lørdag var vi bedt på lunch hos Undraas mor og far, og vi var og innom Undraas ger som er i nærheten. Her er de to eldste guttene hennes, den eldste er en flittig førsteklassing. Faren har nettopp laget en skolepult - så det blir lettere å gjøre lekser. 093

Trivelig å treffes og holde kontakten selv om vi er flyttet til Khovd. Så tok vi fly grytidlig tilbake til Khovd i dag. Ikke hver dag en står opp kl 3.15 på natta…Men turen gikk fint, og så har vi fått kvila oss idag. Vi har hatt ei flott uke på mange vis, men så er det godt å komme heim også. Som Samuel sa idag: “Godt å komme tilbake til Khovd!”

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lykke til med flytting til huset!
God påske til dere! Mor Åse

Berit sa...

Ønskjer store og små ei god påske!! Helsing Berit og Bjørn Steinar