fredag 5. mars 2010

Fjellheim-besøk!

Nå på tirsdag kom en gjeng på 11 fra Fjellheim Bibelskole i Tromsø på besøk hit til Khovd. Disse dagene har det vært opplegg med både helseprosjektet og sosialprosjektet, og idag var de med på engelsk-kurset som Gunn Andersson har for NLM-ansatte på fredager. Da jeg stakk innom kurset her i 1.etg, var kursdeltakerne godt igang med å stille spørsmål til Fjellheim-elevene ut fra et ark Gunn hadde laget. Åshild Almedal er i god samtale med hushjelpa vår Dåågii fremst på bildet.
"Hello, how are you?" Gunn har et skikkelig undervisningsopplegg disse 3 timene på fredagformiddagene, og de har både lekser og innleveringer. Hushjelpa vår er også med på dette, og hun er så glad for å få muligheten til å bli bedre i engelsk.
Det var først i dag jeg fikk anledning å treffe Fjellheim-gjengen. Ikke hver dag en har sånt storbesøk i Khovd, så jeg nyttet på å be de opp til oss i 2. etg. på vaffel før de skulle videre på sightseeing med Ingeborg. Ekstra kjekt å treffe kjentfolk, Åshild Almedal og Else-Mari Holta.
Solveig og dukka sitter og har lesestund med Åshild, det tok ikke lang tid før de ble gode venner.
Samuel og Ole Arnfinn river ned legohuset og skal bygge en ny variant. Å bygge lego er jo mye gøyere når en sitter flere sammen.

3 kommentarer:

Englemor sa...

Sikkert veldig kjekt med Norges-besøk :-)

Tusen takk for gavene som kom i posten. Det var stor stas for alle barna å få åpne hver sin gave uten av det var hverken jul eller bursdag!! De andre to gavene tar vi med i flyttelasset til sommeren...

Seks små og to store på Smimoen. sa...

Ja, det var nok kjekt med Norges-besøk. Guds velsignelse ønskes dere alle.

Mari Standal sa...

Det såg veldig koselig ut. No e dei her og vi skal til gjestehuset i kveld og ha ungdomskveld sammen med dei:D