onsdag 3. februar 2010

Vel fremme i Khovd!

004

I går ble vi kjørt til flyplassen i 12-tida, og der ventet Undraa og hennes mor Erka for å se oss vel avgårde. De hadde kjøpt forskjellig både kjeks, juice, iste, iskaffe og snop til oss. Så vi koste oss godt der mens vi ventet. Tid til å springe og leke ble det og, før vi måtte ta avskjed. Gode klemmer og gode ord – og tårer. Jeg blir så fort rørt, så det blir gjerne litt tårevått ved sånne anledninger. Det jeg gjerne ville si, hadde jeg skrevet på kort og gitt dem på forhånd. Som nevnt før så treffes vi nok om 6 uker, men det er litt trist lell.

Bilde1099

Flyet gikk klokka 14, og flyturen på 3 timer gikk veldig bra. På flyplassen i Khovd ble vi hentet av to fra NLM-kontoret, og ble kjørt dit vi skal bo. Vi bor altså nå i 2.etg på NLM-kontoret, i en fin og romslig leilighet. Her skal vi bo i ca 6 uker, før vi flytter inn i leiligheten der Mari og Øystein Mongstad nå bor.

015

 

 

Vel framme i leiligheten, laget Ingeborg Johansson pannekake til middag til oss – de var gode! Faktisk er jo denne leiligheten Ingeborg sin, men hun flyttet ut til gjesterommet for at vi skulle få bo her. Skikkelig service! Gjesterommet ligger i enden av gangen, og vi deler bad og kjøkken. Ingeborg er “ettåring” og jobber med de norske barna her i Khovd. Og så har hun bursdag i dag!!

007

Samuel og Solveig koste seg godt i går når Rebekka og Benjamin kom og lekte med dem. Familien Andersson er nå naboene våre, og Bertil og Gunn har 3 barn. Bloggen deres og Ingeborg sin blogg er linket opp på siden her…

011

 

 

 

Her er stua, og som dere ser er faktisk flyttelasset kommet også. Vi regnet ikke med at det kom fram før oss, men det kom mandagskveld til Khovd. I god stand! Så nå står litt her og litt der.

Bilde1101

I dag har Gunn vist meg litt rundt i butikker, og vi har spist middag og drukket kaffe heime hos dem. Full fart med leiking! Og så har jeg baka brød – litt stolt av det…

3 kommentarer:

Anonym sa...

Godt å høre og se at dere er kommet vel frem. Har tenkt mye på dere. Tenker stadig på dere. Klem Torunn

Anonym sa...

Godt å se at dere har det så bra når dere kommer til et nytt sted!
Det varmer et mor-mormorhjerte at dere blir så godt mottatt!Mor Åse

Anonym sa...

Kjekt å se dere vel fremme i Khovd!
Øyvind (Namsos)