søndag 28. februar 2010

Glimt fra bybildet

Bilde1217

Her en dag var det faktisk 1 varmegrad, og jeg var ute på en liten handletur. Tok litt mobilglimt fra bybildet. Her er teateret i byen, jeg liker den knæsje rødfargen! NLM-kontoret ligger bare et steinkast eller to fra teateret.

Bilde1219

Bybuss har de her, den bruker hushjelpa vår også. Det er bare å stille seg opp og vente, så kommer den etterhvert. Tror ikke det er noe rutetabell…Viktig tilbud med bybuss, spesielt om vinteren når det ikke frister å gå så lenge ute.

Bilde1215

Sosialprosjektet til NLM har nettopp fått ordnet en flott billboard der det for tiden er bilder fra den store kampanjen om barns rettigheter. Denne kampanjen har de i samarbeid med flere organisasjoner.   

Bilde1210

Skikkelig fargerik og fin den, gøy å plutselig se NLM-logoen i stort format. Måtte bare ta bilde!

Bilde1211

Ingen kan si at vi ikke har avfalls-sortering i Khovd. Både kyr og hunder sørger for sin del av jobben - med det biologiske avfallet vel å merke. De mangler bare litt på å rydde opp etter seg.

Bilde1221

Snøen smeltet fort den dagen i vårværet. Plassen foran NLM-kontoret ble plutselig ikke hvit lenger. Nå har vi rikelig med minusgrader igjen, men ikke så kaldt som før. 

Ingen kommentarer: