onsdag 6. januar 2010

Vel hjemme!

Da var vi vel hjemme! Vi kom hjem igår kveld etter å ha vært på reise et døgn. Først ca 3 timer med bil inn til Bankok, 4 timer venting der, 6 timer fly på natta, venting på flyplassen i Seoul, og litt over 3 timer fly til Ulaanbaatar. Vi ble henta på flyplassen, og bortsett fra at bilen punkterte der etter 20 meters kjøring, og NLM- sjåføren måtte skifte dekk der i 30 minus, så gikk turen bra den. Sannelig var overgangen fra 30 pluss til 30 minus en skikkelig kald opplevelse! Men vel hjemme til varm kakao og ikke minst go og varm leilighet, så var livet bra!
Samuel og Solveig lekte seg godt på flyplassen i Seoul. Turen gikk godt, selv om det ble lite søvn på flyet om natta, gikk det igrunn greit. Det var en spesiell opplevelse når vi sto på "gaten" med de andre som skulle til Ulaanbaatar. Så kjekt som det var å høre mongolsk igjen, og se mongolere! Her i Mongolia hører vi heime, og vi opplever Guds velsignelse med å være her. Etter en god natts søvn har vi i dag ryddet opp litt i kofferter og skittentøy, Samuel har lekt med lego og Solveig har hatt det travelt med sine dukker og bamser. Hun kom gående med favnen full av dem etter frokosten. "Er det travelt å ha så mange babyer?" spurte jeg. "Jaa" konstaterte hun og la dem på gulvet for å ordne med den ene dukka. Vi store var på språkskolen litt utpå dagen, og barna hadde det fint heime med Undraa. Spesielt Solveig var begeistret over å se henne igjen, og gikk og ropte på henne "Uugaa!" om hun ikke så henne.

3 kommentarer:

Nina Rigmor sa...

Hei! Hørtes ut som en lang reise, men godt det gikk så bra til slutt! Lignet litt på vår Afrika tur, men vi hadde ikke noen punktering. Sikkert godt å komme hjem tenker jeg, borte bra men hjemme best!

Anonym sa...

Det er godt når reisen går greit og alle er friske! I sprengkulda her tenker jeg med gru på de som bor i ger med utedo. Vi er heldige som har det godt og varmt i husene våre! Klem fra mor Åse

Ingeborg sa...

Välkommen hem! Snart tar vi emot er här i Hovd också! Hoppas att ni kommer att känna er lika hemma här... Kram