lørdag 16. januar 2010

Pakkemodus

Sist uke fikk vi hentet tønnene og eskene som vi brukte da vi flyttet til Mongolia. Pakkinga er godt igang, Bjørn Olav har fått gjort masse allerede. Og det er bra, for nå er det bare litt over to uker til vi flytter igjen - til Khovd i Vest-Mongolia. Vi skal ta fly, men sender flyttelasset med lastebil. Det er faktisk ca 1500 km fra hovedstaden her til Khovd. Der skal Bjørn Olav jobbe i NLMs helseprosjekt som nevnt tidligere.
Denne uka har Solveig vært syk, så det har vært nok å gjøre for min del. Så slapp har vi ikke sett jenta vår før. Men med oppkast, feber og diare så er det ikke rart. Ikke lett å få en 2-åring til å drikke nok. Vi måtte starte antibiotikakur, og heldigvis er hun mye bedre nå. Det har blitt mye titting på "data" og tegnefilmer, for annen aktivitet har hun ikke orket. Utrolig godt nå å kunne høre henne le og prate igjen. Men tar nok tid før formen er på topp.
Undraa og Samuel har det trivelig sammen med å bygge lego. Han har et hus som kan settes opp på 3 ulike vis, og det bygges ofte om. Bruksanvisningen studeres nøye og nå får han til mye selv, men det er litt verre å lete etter bitene. Uansett er det mer gøy å bygge sammen, da.
På tur ut med Mari. Det er ikke fullt så kaldt her nå, så kommentaren til Samuel når han kom inn var at han hadde svetta i klærne han hadde fått på. Vel, det med påkledning er ikke så lett alltid. Og på dagtid her, selv om det er 10 minus, så kan du se at snøen smelter når sola er framme.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Håper dere blir friske til flyttinga! Vi har og kledt oss godt
nå i kulda! Deilig og "vårlig" idag, med bare -2 og sol! Mor Åse

Anonym sa...

oj så fort tiden går, enn at dere nå skal flytte!
Ja dere er vel drevne pakkere nå!
Håper dere holder dere friske i flytte perioden .
Her er den verste 20 minus kulden nå gitt deg og vi nyter 3 minus!
-Nina :)