torsdag 31. desember 2009

Godt Nyttår!

JCPhoto0013Eng
Tusen takk til alle som leser denne bloggen og til alle som ber for oss! Ha et velsignet og godt nytt år!
Hilser dere med ordene “Det er fullbrakt” fra Joh 19. Disse ordene som Jesus ropte ut like før Han døde på korset gjør at det gamle året var godt og at det nye året også vil være godt for alle som tror dette. Årene som Jesus levde her på jorden gjelder da i stedet for alle våre år på jorden, uansett hvor gode eller dårlige årene våre var og blir. Vi får leve på det fullbrakte frelsesverket hver dag og får lov til å tjene vår Frelser Jesus Kristus hver dag også i det nye året. Det er nåde over nåde. Prisen, æren og takken tilhører Gud og Lammet!

4 kommentarer:

Mari Standal sa...

Godt nyttår til dokke!! Og velkommen tilbake til kulden om nesten ei veke!! Det blir kjekt å sjå dokke igjen!

Turid sa...

Godt nytt år til dere alle!
Håper dere har fått hvile og samlet krefter til å ta fatt på hverdagene igjen. Også for 2010 gjelder løftene om at Han vil være med dere og gi dere alt det dere trenger. Han er trofast som gav løftene. Turid

Anonym sa...

Godt nytt og velsignet år! Og forsinket grattis med bryllupsdagen! Jeg dro til "syden" i nyttårshelga. Det var mange minus på Undeland (mer snø der enn heime), men varmt sosialt og gode bibeltimer. "La meg hente et stykke brød så dere kan styrke dere før dere drar videre". Med de beste ønsker for det nye året og varme klemmer fra Randi R.

Hans Kristian sa...

Godt nyttår!
Er det på Hua Hin dere har vært?