søndag 8. november 2009

Norgesbesøk, lørdagstur og familiemøte

Norgesbesøk! Tre ungdommer fra noen av de videregående skolene Misjonssambandet har i Norge kom hit på besøk nå på fredag. Ragnhild Watne fra Kvitsund, Karoline Fonn fra Vestborg og Marius Bergersen fra Sygna er valgt ut til å få reise til Mongolia, og se arbeidet som NLM driver her. For de har nemlig Mongolia som Misjonsprosjekt på de skolene, og det er helt utrolig hva som samles inn til i løpet av et år gjennom de misjonsprosjektene! På lørdag dro vi på tur til landsbygda ca 1,5 times kjøring fra byen. Der hadde vi leid en ger av Sara, og eldste sønnen hennes ordnet lunch til oss - mongolsk nasjonalrett "bååts" (innbakt sauekjøtt,løk og krydder). Samuel syntes det var kjempegodt og slukte kjapt 3 stykker!
Lørdagskos med Donald, kjærlighet på pinne og diverse leker. Og vi voksne drakk kaffe og spiste snop. Deilig og varmt inne i geren...
...men ute var det ca 15 minusgrader og litt vind! Både snøen og kuldegradene kom i løpet av siste natta. Men vi var godt kledd vi, så da går det an. Nydelig natur med hvite fjell og sol. Mari og våre tre gjester var ute og red i en time sammen med en mongolsk guide. Marius imponerte visst med sine rideferdigheter! For de som måtte kjenne Anita Pedersen kan jeg bare nevne at hennes utrolige rideferdigheter var godt kjent for den familien som eide geren her. Artig å høre om andre norske misjonærer som var her før!
Samuel storkoste seg med snøen, og laget engler og spor både her og der.
Familiemøte i dag heime hos oss - tilsammen 22 stykker med smått og stort! Trivelig samling på mange vis. Godt å få samles om Jesus, og gøy få treffes, prate og drikke kaffe. Og barna var i full fart de! Du verden så glad jeg er for det fellesskapet som vi har.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er fargerikt innvendig i ger, ser ut som dere koser dere!Englevottene fra Siri Kaja varmer Solveigs hender ute i kulda, ser jeg! Mor Åse

MARI S sa...

Det var en veldig gøy dag :D