søndag 29. november 2009

6-timers advents-samling!

Idag har vi vært på en utrolig innholdsrik adventssamling. Først spiste vi grøt ( god grøt, Silje!), og tre heldige grøtspisere fant mandel og fikk premie.
Deretter var det juleverksted, der vi laget adventskalendere av fyrstikkesker. Bjørn Olav fester her på perler med superlim på "skuffene" til Samuels kalender, slik at det ble håndtak.
Solveig fikk meget god hjelp av Mari til å lage sin kalender. Det vil si at Mari laget den, og Solveig festet på klistremerker. Etter et par timers iherdig og kreativ innsats og med et godt lag med "superlim" på fingrene, var vi klare for adventsmøte. Bjørn Olav og jeg hadde ansvar for den biten. Vi sang advents og jule-sanger, tente 1 lys på adventsstaken, Bjørn Olav hadde åpning om temaet Advent - og at Jesus kommer igjen. Jeg hadde andakt og fortalte fra når hyrdene fikk høre av engelen at Messias, Frelseren var født.
Vertsfolket Berit og Oddvar! Godt med kaffe, snop og hjemmelagd julebakst fra bakekvelden vi hadde. Og barna fikk hver sin godtepose og så på "Disney-julekavalkade".
Takk for en flott dag, spesielt til Mari og Berit som planla og organiserte!

3 kommentarer:

Berit sa...

Ønsker dere en fin adventstid! Hilsen Berit Hauge.

Anonym sa...

Full konsentrasjon, ser vi, flotte
produkt med plass til masse rosiner!! Koselig stemning! Vi hadde formiddagsmøte i dag, Terje viste og leste fra bloggen deres.
Klem fra mormor og morfar

Seks små og to store på Smimoen. sa...

Ja, advent er koselig! Og så har vi jo det beste igjen :D