onsdag 14. oktober 2009

Søndagsskole og barnemøte

Sist søndag var vi hos Mari på Søndagsskole, og der hadde vi fire fine timer sammen. Vi lekte både ute og inne, laget dyra til Noas ark i trolldeig, Mari hadde andakt om Noah og arken, og til slutt spiste vi kveldsmat. Vi har norsk søndagsskole annenhver søndag, og for barna er det et høydepunkt.
Idag hadde vi planlagt mongolsk barnemøte igjen, men det ble det ikke! Det ble på engelsk! Jeg hadde skrevet alt på mongolsk, fått det rettet av mongolske kollegaer på NLM-kontoret, skrevet det nøye ned og øvd på uttalen. Men da klokka var der var det engelsk som var det mest felles språket vi hadde. Vel, så tok vi det på engelsk isteden, og det er jo mye lettere med engelsk! Jeg får alltids bruk for den mongolske versonen senere... Med Samuel og Solveig var det 6 barn som var med idag. Jeg fortalte om Jesus som døde og sto opp igjen, og vi hadde Joh 3,16 som minnevers. Ellers var gjemmeleken, fargelegging av Jesus på korset, og saft og kjeks populært.

3 kommentarer:

Berit sa...

David kom hjem fra barnemøte i går med følgende kommentar; "Det er skikkelig gøy, altså!".Du er flink, Åshild. Tenker du får mange muligheter til å bruke den mongolske versjonen i årene fremover!

Englemor sa...

Til Åshild. Nå har jeg sett bilder av dere i Mongolia. Jeg går også på søndagsskole. Jeg savner og tenker på dere. Klemmer fra Mathea

Anonym sa...

S-M og jeg var med på misjonsfest i Brønnøysund i går. Der var det 4 under 25 år. Ellers var gjennomsnittsalderen svært høy. Så viktig med barnemøter og søndagsskoler, altså! Turid hadde fått besøk av Liv, og de hadde ordnet så fint til. Full sal, og det var til stor oppmuntring, selv om Jesus er sammen med oss om vi er få eller mange, unge eller gamle.
Hilsen Randi