fredag 30. oktober 2009

Fødselsdag!!

011

Vår kjære mamma og min kjære kone fylte hele 33 år i går! Hipp Hurra!!! Vi er veldig glad i deg!

Til tross for mørkt hus pga strømbrudd fikk vi lyst opp med stearinlys og kokt vann til kaffen med gassapparat. Vi kan ikke klage. Gjest fra Norge, vår gode venn Margrete var der også, i tillegg til Mari. Så vi greide å kose oss vi, og sjokoladekake til kveldsmat synes de små var bare greit.

8 kommentarer:

Bergane sa...

Gratulere med dagen Åshild!

Hilsen oss i Molde.

Hans Kristian sa...

Gratulerer med dagen hilsen Eli og Hans Kristian i Bergen!!!!!

torgeira sa...

Så koselig, ja grattis igjen med dagen i går.

torgeira sa...

Ja grattis var fra meg Nina, ikke bare torgeira altså:)

Rannveig sa...

Gratulerer så mye med gårdagen, Åshild! :) Det så jo koselig ut med levende lys og kake, selv om mangelen på strøm kanskje ikke var helt planlagt. Vi står på farten til misjonssenteret og møte med Samnøy. Ha en fin kveld!

Marn-Anne sa...

Hei Åshild. Gratulerer så mye med dagen som har vært. Håper dere har det bra. Jeg er nede på Jæren akkurat nå. Miriam, Olaus, Hilda og jeg reiser med tog. Fryktelig langt, må nesten være som en Mongolia-tur. Hadet godt og hils familien.

olsen sa...

Varme gratulasjoner også fra Bolivia. 39 grader i dag. Lykke til i Mongolia!

Anonym sa...

gratulerer med dagen, kjære søster:) det er godt dere får feiret dagen skikkelig, selv uten strøm... nå har jeg og Jakob vært på møte med nils kåre strøm og venke østhus. Jakob vil jo ikke sove når han skjønner at det er noe som skjer, så vi har sotti på gulvet.
solrun