søndag 7. juni 2009

Piknik

Idag var vi på piknik med NLM-ansatte på kontoret. Anledningen var at Kai Ove Berg nå slutter som feltleder, og da var det fint å ha en skikkelig markering på det. Heldigvis blir de her i Mongolia i to år til!
"Takk for den gode jobben du har gjort!" Burnee og mange andre hadde gode ord å komme med til Kai Ove og familien.
Brytekamp! Mange prøvde seg på bryting, til stor glede for oss tilskuere! Har du sett misjonsvideoen fra Mongolia som Alf Gjøsund er med på? Da vet du litt om at bryting er en stor sport her i Mongolia. Har du ikke sett den, så er den herved anbefalt.
Det kom ei skikkelig regnskur, så kvinner og barn fylte godt opp hytte nr 7. Solveig titter ut vinduet...Mannfolka hadde det greit ute de. Regnet ga seg fort, men da hadde vi funnet fram kaffe og snop inni hytta, så da kunne vi godt sitte litt lenger.
Skikkelig gøy lek! Ser du Bjørn Olav? Her en oppskriften om du vil prøve : To og to står i ring, den ene bak den andre. I midten 5 vannflasker. "Nik, håir, gåråv!" (en, to ,tre!) og så springer de som sto bakerst av de to rundt ringen og tilbake der de sto, kryper mellom føttene på den foran og skal prøve å få tak i en av de flaskene i midten. De som ikke fikk tak i flaske står i ro på neste runde. Da er det de fem lagene som skal konkurrere om 2 flasker. De to lagene som vant den runden går til finale. Anbefales litt mykt underlag!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Engasjement, ja. Er det Bjørn Olavs ben som ligger i vannrett stilling til venstre? Skimter en blå caps i området der. Mor Åse

familien bø sa...

Så koselig med lek der alle er med:D Kjekt at dere oppdaterer bloggen så ofte!