lørdag 18. april 2009

En trivelig kveld

I går kveld hadde vi besøk av familien til vår "ettåring" Ingebjørg Hauge, og to damer til. Familien Hauge har bodd i Mongolia for noen år siden. Mer om de kan du finne på Ingebjørg sin blogg!
Et lite Etiopia-treff! Dagrun og Astrid har vært misjonærer i Etiopia, og møtt Bjørn Olav da han var liten.

3 kommentarer:

Seks små og to store på Smimoen. sa...

God helg ønskes dere fra oss på Smimoen :)

Anonym sa...

Hei! Her kommer først hilsen fra Halsenvn.6. Med god hjelp fikk vi flyttet nesten alt i går fra Uglevn. Sov godt i gjesterommet her inatt, men vi føler oss heime nå som alle tingene er flyttet hit. Godt å slappe av i godstolen foran vedovnen i dag, selv om kassene formelig roper om å bli pakket ut.Deilig å være ferdig med maling, tapetsering og det som verre var! Har ikke dusj her ennå, det blir noen turer oppover bakkene for å hente resten, betrakte blåveisen og vaske ut hus.Vi ber om Guds velsignelse også i den nye heimen vår, det er viktig å ha med seg den! Klem fra mor Åse og pappa i gyngestolen, som leser i et julehefte som ikke er lest tidligere! Det blir litt lesestoff å ta igjen!

Berit sa...

Veldig kjekt å være hos dere! Takk for en koselig kveld med god mat og godt fellesskap. Lykke til med fortsatt språkstudium, og med Samuel og Solveigs formiddager hjemme med dagmammaen. Satser på at sommervarmen kommer snart til Mongolia! Vi fikk jo oppleve alt fra minus 6 til pluss 20 grader, solskinn, snø, sandstorm... Guds velsignelse!
Hilsen Berit og Bjørn Steinar, Eirik, Sissel (og Ingebjørg i Khovd)