tirsdag 17. mars 2009

Velkommen til NLM-kontoret!

Lunchpause! Det er en trivelig gjeng som jobber her på NLM-kontoret i Ulaanbaatar. Tilsammen er de 14 ansatte, tror jeg. Fra venstre er Burnee (UB -Branch Leader), Byambaa (accountant-jobber med regnskap), Bayarma (Project Manager in UB), Bayanmunkh (sjåfør, han laget forresten gode bååts til Alf Gjøsund på en Mongolia-video!) og Tamiraa som jobber i resepsjonen. Når jeg kommer inn i resepsjonen kan jeg både si "Hei", "Hello" og "Sæinbænåå". Han snakker veldig bra norsk!
Her svinger du inn porten til NLM - kontoret. Her har de vakt som passer på døgnet rundt. En schæfer står bundet borti et hjørne på tomta.
Sol og fint vær i dag og! Og ikke så kaldt. Denne bygningen har NLM hatt i mange år, og i ene enden er også Gjestehuset.
Bjørn Olav og jeg har fått hver vår pult på kontor nr 7. Kjempegreit å ta selvstudium her.
Tilslutt et bilde som Samuel tok i kveld. Vi fikk "lego-bord" i dag! Et stort bord som vi låner av NLM, og som er så høyt at ikke lille Solveig når opp til lego`n.

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flink du er til å fotografere, Samuel!Kjempemoro å se bilde av Legoen din, du kan dette med legobygging, du, og koser deg med det!Godt at du har et bord nå, så Solveig ikke får tak i det.Her snør det bløt, tung snø idag, rene julestemninga!Kjempeklem fra mormor