torsdag 26. februar 2009

Shopping og lekeplass

Her er det ikke så mye barnevogner å se, de pakker inn babyen godt og tusler rundt med bylten. Det var 20 minus idag, men føles ikke sånn. Sola varmer godt, så det drypper fra taket! Av de vi traff ute, var nok vi de som hadde mest klær på.
Noen gutter på lekeplassen i dag; de er visst glad i å bli tatt bilde av her! Gutten i midten har mongolsk nasjonaldrakt på.
Samuel og jeg var ute og fant denne fine lekeplassen i dag! Samuel hadde vært her før, kunne han fortelle meg, sammen med Ingebjørg.
Sist lørdag var vi på Mercury - et marked innendørs. Festlig marked! Kai Ove har jobbet på slakteri og hjalp oss å finne godt kjøtt.
Ikea - her fant vi asjetter på lørdag. Vi finner det meste her i Ulaanbaatar.

4 kommentarer:

ragnhild sa...

må si jeg er overrasket over standarden.Jeg forestilte meg nærmest et u land.flott leilighet.og ikea!herlige land.i Mongolia!må si det er moro å følge med.dere er så flinke til å legge ut bilder.jeg husker på dere i bønn.Klem fra Birkeland og Ragnhild

Anonym sa...

det er godt for et mormorhjerte å se at dere har det så bra!det betyr mye at de andre misjonærene tar seg så godt av dere!vil tro det blir tøft når dere etter hvert får innblikk i all fattigdommen og all elendigheten som finnes også der i andre deler av byen.kjempeklem fra Stjørdal

Turid sa...

Godt å se at dere har fått det bra. Fin leilighet, dagmamma og får bo like ved andre norske som kan gi dere litt hjelp og veiledning. Vi ber for dere og takker for at dere er kommet på plass og ser ut til å finne dere til rette. Hilser dere med 2.Kor 9,8. Hilsen Turid

Ante Mølnå Boholm sa...

Håper det var fint på ikg hke og at der har det fint der i Mongolia.
Får håpe at det ikke blir så alt for kaldt der :( Her i norge er det ikke så kaldt. Nå har faktisk no av snøen begynnt a smelte(endelig) eller går alt som normalt.
vennlig hilsen Ante :)