fredag 6. februar 2009

Nå har vi flytta og vaska...

Endelig framme på Stjørdal! Nå skal vi slappe av og kose oss en uke her hos mamma og pappa. Idag leverte vi husnøklene til ny eier. En lettelse å være ferdig med pakking og vasking. Det har vært noen utrolig flotte år i Namsos, er takknemlig for det. Men det føles helt riktig å bryte opp, nå skal heimen vår være i Mongolia.
Denne uka har vi bodd hos Margrete - aldeles supert! Mamma har vært her og passet barna. Så da går det unna når en kan arbeide uten å underholde de to små samtidig. Og deilig å ikke bo oppi rotet, vel vi tok jo med endel rot hos Margrete da.
Husvasking på onsdagskveld! Velfortjent kaffepause!
Flyttelasset ble losset inn i lastebilen på tirsdagskveld. Da gikk det unna når denne gjengen satte i gang. Tidlig onsdagsmorgen kjørte flyttelasset til sin lagringsplass på Stjørdal.

6 kommentarer:

Anonym sa...

godt å lese at dere er klar til å kommet ut hit til oss. hjertlig velkomme er dere. guds velsignelse over den siste uka i norge og turen it hit!


silje ødegård

To store sa...

Hei!

Rart å lese om den fasen dere er i nå, når vi er i en helt annen fase! Er lei for at vi ikke får være der sammen med dere (iallfall ikke på lenge). Vi vil be for dere!

Husk å ta med ting som gjør at dere kan koble av fra hverdagen! Filmer, bøker, musikk, spill osv. Og husk å vær gode med dere selv! Dere trenger det enda mer enn i Norge, for der får dere ikke så mye inspirasjon "gratis"!

Lykke til med avskjeder og utreise!

Klem fra Kjersti

Berit sa...

Ønskjer dykk ei god reise ut til Mongolia, og at de får ein god oppstart i landet, med praktiske ting som skal ordnast m.m. Ønskjer Guds velsigning over liv og virke, for store og små!!

Helsing Bjørn Steinar og Berit Hauge (tidl. Mongolia-misjonærar)

Berit Ådnanes sa...

God tur til Mongolia og lykke til med alle avskjeder fremover. Vi gleder oss til å treffe dere i Ulaanbaatar om noen uker!

Oddvar Ådnanes sa...

Kjekt å følge med på bloggen deres. Jeg ser frem til å bli kjent med dere og velkommen inn i misjonær fellesskapet i Mongolia.
Helseprosjektet er godt igang og vi har en flott stab som det er spennende å jobbe sammen med. Vi trives veldig godt og ser frem til å vende tilbake til Mongolia den 1 mars.
Vi snakkes om ikke så lenge!

Anonym sa...

Hei. Vi gleder oss til dere kommer. Velkommen. Vi henter dere paa flyplassen:) Naa er det forresten i orden med leilighet ogsaa, saa dere kan flytte rett inn. Den er i naerheten av baade oss og Aadnanes.
Snakkes snart.
Hilde og Kai Ove