lørdag 8. november 2008

Musehus og lørdagskos

Musehuset er ferdig! Nydelig vær i Namsos i dag. Etter å ha sett "Biler"-filmen, som for Samuel er høydepunktet på lørdager, kom vi oss ut. Mens lillesøster Solveig sov, var Samuel og jeg ute og ordna litt i garasjen. Kjekt å snekkere litt. Samuel har jo egen hammer og sag, (pga en "handy" onkel Tormod) Fant ut at han hadde lyst å lage et lite hus i dag, så da plundra vi sammen et slags byggverk. Det kunne musene bo i, så ingen fikk tak i dem.( inspirert av Tom og Jerry?)
Nesten ferdig. Når mamma ikke gidder å snekkere skikkelig tak og vegger, blir et gammelt putetrekk plan B...
Lørdagskos! Solveig vet hva som kommer når vi dekker på kaffebordet. Bokstavkjeks er visstnok fantastisk godt. Hun vet å si fra når hun vil ha mer...
Bjørn Olav var på vakt i dag, men var heime en times tid midt på dagen. Odd Dubland synger fra mobilen - Solveig synes det er stas med musikk.

1 kommentar:

gjermund sa...

Hei ukjente venner! Så trivelig en blogg dere har! Og så moro å se at dere gleder dere til å komme til Mongolia! Dette landet er kjempespennende, og det er rikelig med anledninger til å la kreativiteten blomstre på alle plan! Vi har gledet oss til å treffe dere her ute, men det ble ikke helt som vi tenkte oss det i første omgang. Men, om Gud vil, kommer vi sterkere tilbake ved en senere anledning! Det er godt å få lov til å være med i arbeidet her i Mongolia selv om det kan ta litt tid å tilpasse seg en "noe" anderledes hverdag enn man er vant til hjemmefra. God tur ut i alle fall, og Guds velsignelse over tiden som ligger foran.

Hjertelig hilsen Kjersti og Gjermund Kvam